PYTLÁCKÝ ZAJÍC (Poachers Rabbit) – Anglie.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZVĚŘINA / 




INGREDIENCE: 1 zajíc nebo králík, sůl, voda, hladká mouka, sušená petrželka, tymián a máta, máslo, 3 cibule, 200 g čerstvých hub, 4 brambory, estragonový ocet, 100 g slaniny. POSTUP PŘÍPRAVY: Zajíce rozdělíme na porce a přes noc naložíme do silné osolené vody. Druhý den porce důkladné osušíme a obalíme v mouce smíchané s petrželkou, tymiánem a mátou. Do dobře vymaštěného kotlíku poklademe vrstvy masa, sekané cibule, krájených čerstvých hub a uzavřeme vrstvou brambor nakrájených na plátky. Pokropíme octem a pokryjeme plátky slaniny. Zakryjeme a pomalu pečeme asi 2 hodiny. Půl hodiny před dopečením odkryjeme, aby se slanina opekla.

PYTLÁCKÝ ZAJÍC (Poachers Rabbit) – Anglie. PYTLÁCKÝ ZAJÍC (Poachers Rabbit) – Anglie.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1420 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz